| | Sitemap | EN | MK
Patenti i vitit
PATENTI I VITIT 2021

Enti Shtetëror i Pronësisë Industriale, më 26 prill, shënon Ditën Botërore të Pronësisë Intelektuale nëpërmjet:     - Dhënies së çmimit "Patenta e vitit për ..

Publikuar më 26.04.2022
PATENTI I VITIT 2017

26 prillin, Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale, Enti Shtetëror për Pronësi Industriale i Republikës së Maqedonisë e shënoi me ceremonin tradicionale "Patent i Vitit - 2017". Në këtë..

Publikuar më 02.05.2018
PATENTI I VITIT 2016

26 prillin, Ditën Botërore të Pronësisë Intelektuale, Enti Shtetërorë për Pronësi Industriale të Republikës së Maqedonisë e shënoi me ceremoninë e ndarjes së çmimi..

Publikuar më 28.04.2017
Patent i Vitit 2008 “Inkubator për kultivim qelizor me ajër jonizues”

Më 3 dhjetor 2008 në hotelin “Aleksandar Palace“ nën organizim të Entit Shtetëror për Pronësi Industriale u mbajt manifestimi tradicional “Patent i Vitit” për vitin 2008. Me rastin e 15-..

Publikuar më 08.12.2008
Patent i Vitit 2007 “1000 Vat 1 Om Audio Përforcues së Fuqisë me Performanca të Larta”

NËSE RRËNJA KA SHPIRT, SHPIRTI KA LAVDI ATËHERË QIELLI DËRGON POROSINË ODA TË GËZIMIT, LE TË GËZOHEMI DHE LE TË FESTOJMË SEPSE  PARAQITJA E ÇDO PRODUKTI TË RI FLET PËR ..

Publikuar më 26.12.2007
Patent i Vitit 2006 “Marsh automatik i vazhdueshëm me presion të ajrit tek cilindrat frenues të mjeteve hekurudhore të tipit IHM”

Më 18 Dhjetor 2006 në hotelin Aleksandar Pallas nën organizim të Entit Shtetëror për Pronësi Industriale u mbajt manifestimi tradicional i 13-të “Patent i Vitit” për vitin 2006. Në kë..

Publikuar më 18.12.2006
Patent i Vitit 2005 "Stacion pastrimi për trajtimin biologjik të ujërave të fëlliqura komunale dhe industriale në sistemin modular sekuent duke përdorur llum bioaktiv i pasuruar me kultura të përziera të mikroorganizmave"

Manifestimi në të cilën tradicionalisht ndahet çmimin "Patent i Vitit", për  të  dymbëdhjetën herë u mbajt më 5 dhjetor 2005 në hotelin "Aleksandar Pallas". Në këtë eve..

Publikuar më 06.12.2005
Patent i Vitit 2004 "Pajisje për demonstrimin e lëvizjes së planetëve dhe satelitëve natyror të tyre në sistemin diellor"

Më 14 dhjetor për të njëmbëdhjetën herë ishte arritur dhe konfirmuar qëllimin i mbajtjes së manifestimit "Patent i vitit”, e që për qëllim ka aktin e kujdesit, nxitjes dhe promovimin e..

Publikuar më 14.12.2004
Patent i Vitit 2003 "Pengues polimerik për lëshimin e fletëve të çelikut"

Patent i vitit 2003 është shpikja “Pengues polimerik për lëshimin e fletëve të çelikut” nga autorët  prof. Dr Toma Grçev, prof. Dr Trajçe Stafilov, prof. Dr Kata Vasileva dhe. i..

Publikuar më 07.12.2003