| | Sitemap | EN | MK
Patent i Vitit 2007 “1000 Vat 1 Om Audio Përforcues së Fuqisë me Performanca të Larta”

NËSE RRËNJA KA SHPIRT, SHPIRTI KA LAVDI ATËHERË QIELLI DËRGON POROSINË ODA TË GËZIMIT, LE TË GËZOHEMI DHE LE TË FESTOJMË SEPSE  PARAQITJA E ÇDO PRODUKTI TË RI FLET PËR SHPIRTIN KRIJUESIT TË PAQETË, URIME DIALOGUN ME VETVETEN, LËVIZJE KUNDËR PALËVIZSHMËRISË, KËSHTJELLË KUNDËR PËRKOHSHMËRISË.

Me këto fjali të bukura u hap manifestimi tradicional “Patent i vitit” e cila po mbahet për të 14-ën herë. Prezent ishin: Ministri i Arsimit dhe Shkencës z.Sulejman Rushiti i cili personalisht i dorëzoi çmimet fituesve, personalitete nga jeta publike, shpikës, të ftuar tjerë që merren me mbrojtjen e pronësisë industriale etj.

Patent i vitit për këtë vit është shpikja “1000 Vat 1 Om Audio Përforcues së Fuqisë me Performanca të Larta” e shpikësve Ivan Popoviq dhe Vangel Dimanovski. Në këtë manifestim ishin dorëzuar edhe çmimet tjera që fituan ne panairin INNOVA ENERGY Brussels 2007.

Publikuar më 26.12.2007