| | Sitemap | EN | MK
Patent i Vitit 2005 "Stacion pastrimi për trajtimin biologjik të ujërave të fëlliqura komunale dhe industriale në sistemin modular sekuent duke përdorur llum bioaktiv i pasuruar me kultura të përziera të mikroorganizmave"

Manifestimi në të cilën tradicionalisht ndahet çmimin "Patent i Vitit", për  të  dymbëdhjetën herë u mbajt më 5 dhjetor 2005 në hotelin "Aleksandar Pallas". Në këtë eveniment morrën pjesë zyrtarë të lartë të Qeverisë, kryetari i Kuvendit të RM-së, krerët e institucioneve të tjera, ambasada dhe organizata joqeveritare. "Çmimi "Patent i Vitit" për shpikjen më të mirë të vitit 2005 u dha për shpikësit  Dr .Ivan Kungulovski  dhe Xhoko Kungulovski  për shpikjen "Stacion pastrimi për trajtimin biologjik të ujërave të fëlliqura komunale dhe industriale në sistemin modular sekuent duke përdorur llum bioaktiv i pasuruar me kultura të përziera të mikroorganizmave".

Publikuar më 06.12.2005