| | Sitemap | EN | MKMesazhi i z.Francis Gurry

Shikojeni mesazhin e Drejtorit gjeneral të Organizatës botërore për pronësi intelektuale (WIPO) me rastin e dites boterore te pronesise intelektuale

Shiko»

cbcprotectmark

Mbrojeni edhe ju markën tuaj tregtare

Mbrojtja e markës së produkteve nga bashkëpunimi ndërkufitar në mes të...

Lexo më shumë »

ABIDAS

Vuani nga konkurenca jolojale?

Nëse e ardhmja e biznesit tuaj është e rrezikuar nga konkurenca jolojale, dhe ju akoma se keni mbrojtur logon e juaj, atëherë lexoni udhërëfyesin tonë për marka tregtare dhe si të vini deri tek vendimi për regjistrim.

Lexo më shumë »

Generic placeholder image

Buletini 7 - 2018

Buletini 7 - 2018 është i publikuar dhe i gatshëm për shkarkim

Shkarko»