| | Sitemap | EN | MK
Lajme
Seanca e parë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale (TKPI) është mbajtur në vitin 2023

Më 31 janar 2023 është mbajtur seanca e parë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale. Në seancë u diskutua për aktivitetet aktuale dhe të ardhsh.. Lexo më shumë

Publikuar më 15.02.2023
Sot në Bruksel filloi shqyrtimi Dypalësh për Kapitullin 7 - Të Drejtat e Pronësisë Intelektuale nga Klasteri 2 - Tregu i Brendshëm

Sot në Bruksel filloi shqyrtimi Dypalësh për Kapitullin 7 - Të Drejtat e Pronësisë Intelektuale nga Klasteri 2 - Tregu i Brendshëm. Pas përgatitjeve intensive n.. Lexo më shumë

Publikuar më 25.01.2023
Punëtori teknike për diskutimin dhe riorganizimin e të dhënave dhe procedurave për zbatimin e platformës e-patentë të zyrës së frontit

Më 15 dhjetor 2022, Enti Shtetëror per Pronësi Industriale i Republikës së Maqedonisë Veriore, në kuadrin e aktiviteteve të bashkëpunimit dypalësh, or.. Lexo më shumë

Publikuar më 29.12.2022
KUMTESË për provimin profesional për përfaqësues për pronësi industriale

             Në bazë të neneve 279 dhe 280 nga Ligji për pronësi industriale (“Gazeta zyrtare e Republikë.. Lexo më shumë

Publikuar më 05.12.2022
Punëtori teknike për implementimin e platformës Front Office për Patenta

Më 21-22 nëntor të vitit 2022, Enti Shtetëror për Pronësi Industriale (ESHPI) i Republikës së Maqedonisë së Veriut në kuadër të aktivit.. Lexo më shumë

Publikuar më 24.11.2022
U mbajt seanca e 11-të e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale

Më 24 nëntor 2022 u mbajt seanca e njëmbëdhjetë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale.  Në seancë u diskutua për aktivitetet aktuale dhe t.. Lexo më shumë

Publikuar më 19.12.2022
ESHPI-ja fillon të përdorë bazën e të dhënave të harmonizuara të produkteve dhe shërbimeve (HDB) të EUIPO-së.
ESHPI-ja fillon të përdorë bazën e të dhënave të harmonizuara të produkteve dhe shërbimeve (HDB) të EUIPO-së.

Nga 21 nëntori 2022, Enti Shtetëror për Pronësi Industriale (ESHPI) përmes mjetit TMClass të EUIPO-së fillon të përdorë plotësisht Bazën e t.. Lexo më shumë

Publikuar më 22.11.2022
Ekspozita ndërkombëtare 43- Makinova 2022 dhe 20- Ekonova 2022

Еdhe këtë vit, në shenjë bashkëpunimi me Teknologjinë Nacionale dhe Unionin e Shpikësve dhe Autorëve të Përmirësimeve Teknike - SPATUM, përf.. Lexo më shumë

Publikuar më 11.11.2022
U mbajt seanca e 10-të e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale

Më 28 Shtator 2022 u mbajt seanca e dhjetë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale. Në seancë u diskutua për aktivitetet aktuale dhe të ardhshme të or.. Lexo më shumë

Publikuar më 17.10.2022
Trajnim për dorëzimin elektronik të aplikimeve për PCT (Marrëveshja për Bashkëpunim Ndërkombëtar në Fushën e Patentave)

Në datat 11 dhe 12 tetor 2022, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Industriale, në Tiranë, Republika e Shqipërisë, u zhvi.. Lexo më shumë

Publikuar më 17.10.2022
Më shumë lajme