| | Sitemap | EN | MK
Lista e ndodhive
3 Dhjetor - Seminari Rajonal: Informacione mbi Patentat dhe Bazat e të Dhënave

Përshkrimi: Zyra Shtetërore e Pronësisë Industriale në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Pronës..

Publikuar më 11.02.2020
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit

Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore të pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për p..

Publikuar më 23.04.2019
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit

Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore e pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pr..

Publikuar më 24.04.2018
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit

Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore e pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pr..

Publikuar më 24.04.2018
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit

Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore e pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pr..

Publikuar më 26.04.2016
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit

Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore e pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pr..

Publikuar më 20.04.2015
Punojmë së bashku në promovimin e njohurive, transferimin dhe komercializimin e të drejtave të pronësisë intelektuale

Enti shtetëror për pronësi industriale në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Pronësisë Intelektu..

Publikuar më 19.05.2014
Patenti i vitit 2013

Patenti i vitit është ndodhi që organizohet çdo vit për nder të inovatorëve. Patenti i vitit 2013 ..

Publikuar më 19.12.2013
Provimi profesional për përfaqësues për pronësi industriale

Provimi profesional për përfaqësues për pronësi industriale do të mbahet në lokacionet e Entit.

Publikuar më 18.10.2013
ESHPI feston 20 vjetorin e themelimit

Më 28-29 Nëntor, 2013 ESHPI feston 20 vjetorin e themelimit të saj. Lokacioni: Shkup

Publikuar më 15.10.2013
Ligjeratat për provimin prefesional për përfaqësues

Ligjeratat për provimin prefesional për përfaqësues do të mbahen në seline e entit nga ora 17:00 der..

Publikuar më 18.10.2013