| | Sitemap | EN | MK
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore të pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pronësi industriale do ta organizojë manifestimin në të cilin në mënyrë solemne do të ndaj shpërblimin "Patent i vitit 2018". Solemnitetit do të mbahet më 25 Prill 2019, në hotel "Solun " (Qendër të Shkupit) me fillim në ora 11:00.

Fillon në: 25.04.2019

Mbaron në: 25.04.2019

Publikuar më 23.04.2019