| | Sitemap | EN | MK
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore e pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pronësi industriale do ta organizojë manifestimin me të cilin në mënyrë solemne do të ndaj shpërblimin "Patent i vitit 2015". Solemnitetit do të mbahet më 26 Prill 2016, në sallën e konferencave Vardar, në hotel "Bushi resort & spa" (Çarshi e vjetër) me fillim në ora 14:00.

Fillon në: 26.04.2016

Mbaron në: 26.04.2016

Publikuar më 26.04.2016