| | Sitemap | EN | MK
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore e pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pronësi industriale do ta organizojë manifestimin me të cilin në mënyrë solemne do të ndaj shpërblimin "Patent i vitit 2014". Solemnitetit do të mbahet më 27 Prill 2015, në sallën e konferencave Vardar, në hotel "Bushi resort & spa" (Çarshi e vjetër) me fillim në ora 14:00.

Fillon në: 27.04.2015

Mbaron në: 27.04.2015

Publikuar më 20.04.2015