| | Sitemap | EN | MK
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore e pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pronësi industriale do ta organizojë manifestimin me të cilin në mënyrë solemne do të ndaj shpërblimin "Patent i vitit 2016".

Fillon në: 26.04.2017

Mbaron në: 26.04.2017

Publikuar më 24.04.2018