| | Sitemap | EN | SQ
Правилник за систематизација на работните места во ДЗИС

Правилникот за систематизација на работните места во Државниот Завод за Индустриска Сопственост може да се превземе во линкот подолу во PDF формат. 

Превземи
Објавено на 21.11.2017