| | Sitemap | EN | SQНовости за Индустриски дизајн
ДЗИС на Република Македонија стана членка на Designview

Од 5 Октомври, 2015 година, Државниот завод за индустриска сопственост (ДЗИС) на Република Македонија ги направи јавно достапни св.. читај повеќе

Објавено на 19.10.2015