| | Sitemap | EN | SQНовости за Топографија на интегрални кола
Потпишан меморандум за разбирање помеѓу ДЗИС и ЕУИПО

Потпишан меморандум за разбирање за билатерална соработка помеѓу Државниот завод за индустриска сопственост на Република северна.. читај повеќе

Објавено на 19.07.2023