| | Sitemap | EN | MK
Përkthim të publikimeve për patenta në gjuhën shqipe dhe maqedone

1) ARTET DHE TË DREJTAT E AUTORIT (shqip, maqedonisht)

2) SHPIKJE DHE PATENTË (shqip, maqedonisht)

Përkthimi dhe adaptimi i këtyre publikimieve ishte rezultat i bashkëpunimit mes Odës Ekonomike Amerikane në Maqedoni, Ambasadës së SHBA-ve në Maqedoni dhe Enti Shtetëror për të Drejta Industriale i Republikës së Maqedonisë.

Për të shkarkuar këtë publikim në gjuhën maqedonishte ose shqipe, ju lutemi të vizitoni lidhjen: http://www.amcham.com.mk.

Për gjitha informacionet tjera lidhur me të drejtat e pronave industriale dhe intelektuale në Maqedoni, ju lutemi vizitoni lidhjen: http://www.ippo.gov.mk/SQ/Publikime.aspx .29.01.2014