| | Sitemap | EN | MK
NJOFTIM - ESHPI organizon seminar një ditor me temë "Zhvillimet e fundit në sistemin e Madridit për regjistrimin ndërkombëtar ..."

Enti Shtetëror për Pronësisë Industriale i Republikës së Maqedonisë (ESHPI) në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Pronësisë Intelektuale (WIPO), organizon seminar një ditor me temë "Zhvillimet e fundit në sistemin e Madridit për regjistrimin ndërkombëtar të markave tregtare për palët e interesuara."


Seminari do të mbahet më 12.12.2017 në hotel Grand Plaza Skopje, duke filluar nga ora 9:00.
Në seminar janë të ftuar përfaqësuesit e të drejtave të pronësisë industriale.


Ligjërues në këtë seminar janë z. Sawasato Kazutaka, nga Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale (WIPO) dhe Dalila Jarmova, Shefe e njësisë për marka tregtare.


Në këtë seminar do të elaborohen më shumë tema të cilat janë në interes për përdoruesit e këtij sistemi.10.12.2017