| | Sitemap | EN | SQОдлука за избор на кандидати по Интерен оглас 01/2022

Одлука за избор на кандидати за пополнување на работните места со унапредување по пат на Интерен оглас број 01/2022.

 

Објавено на 04/10/2022.

04.10.2022