| | Sitemap | EN | SQИзвестување

Почитувани,

Државниот завод за индустриска сопственост почнувајќи од 1-ви Август, 2022 е спремен да прима документација на новата адреса, ул. Даме Груев 14, Катна гаража Беко на 1-виот кат. Ве молиме сите поднесоци да ги доставувате лично или преку пошта.

Почнувајќи од понеделник услугата за прием на барања и други поднесоци во Заводот е повторно достапна.


View Larger Map

 

Ви благодариме на разбирањето,

 

ДЗИС

29.07.2022