| | Sitemap | EN | SQРаботна средба со претставници од Правниот факултет „Јустинијан Први“ од Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“

Денеска, в.д. Директорот Ибуш Јусуфи во канцелариите на Државниот субјект за индустриска сопственост прими претставници од Правниот факултет „Јустинијан Први“ од Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“, проф. Владо Бучковски, проф. Гоце Наумовски и проф. Кристина Тасев.

Тема на разговорот беше продолжување на соработката како дел од меморандумот потпишан од двете институции во областа на заштитата на индустриската сопственост.

08.02.2022


Галерија на слики