| | Sitemap | EN | SQОдлука за избор на кандидат по Интерен оглас 02/2021

Oдлука за избор на кандидат за пополнување на работно место со унапредување по пат на Интерен оглас број 02/2021.

 

Објавено на 30/12/2021.

30.12.2021