| | Sitemap | EN | SQНАИМ слави јубилеен 5ти роденден

Иновациите го движат бизнисот, економијата и општеството, а успешните соработки меѓу институциите се мотив и сигурност за иноваторите и нивните производи.

 

Нашата соработка со НАИМ трае 5 години колку и нивниот јубилеен 5ти роденден кој го прославија неодамна.

 

Директорот на ДЗИС им честитал и им посакувал успешни години, учества и награди на меѓународните саеми.

17.07.2021