| | Sitemap | EN | SQ



167- от Административен совет на ЕПО

Денеска учествуваме на 167-от Административен совет што се организира од страна на ЕПО со земјите членки во мрежата. На состанокот се презентираше работата за 2020 година со прогресирање на разни иницијативи и решенија со цел да се обезбеди исполнување и надминување на предизвиците што произлегуваат од пандемијата КОВИД и постигнати одлични резултати во тешки околности.

29.06.2021


Галерија на слики