| | Sitemap | EN | SQ15-тиот Годишен состанок за соработка со земјите членки на ЕПО

Денеска се одржува 15-тиот Годишен состанок за соработка со земјите членки на Европската патентна организација (ЕПО). На состанокот стана збор за промените во многу организации кои ги предизвика ковид пандемијата. Токму поради овие нови околности Европската мрежа на патенти гради силна соработка за овие промени да се претворат во нови и позитивни можности за инспирација и заштита на производите.

11.05.2021


Галерија на слики