| | Sitemap | EN | SQОдлуки за избор на кандидати по Интерен оглас 01/2021

Одлуки за избор на кандидати за пополнување на работно место со унапредување по пат на Интерен оглас број 01/2021.

 

Објавено на 10/05/2021.

10.05.2021