| | Sitemap | EN | SQСе одржа 88-от Комитетот за техничка и оперативна поддршка на ЕПО

Директорот на ДЗИС Горан Герасимовски учествуваше на Комитетот за техничка и оперативна поддршка на ЕПО кој се одржуваше вчера и денес.

Во следните 4 години ќе се реализираат 7 проекти во областа на ИТ, како дел од стратешките приоритети на Европската патентна организација.

 

Ги доближуваме услугите до иноваторите. Работиме на поедноставување и дигитализација на процесите на Државниот завод за индустриска сопственост.

06.11.2020


Галерија на слики