| | Sitemap | EN | SQБлерим Идризи назначен за заменик директор на ДЗИС

На втори ноември Блерим Идризи официјално ја презема функцијата заменик директор на Државниот завод за индустриска сопственост.
Истакна дека ќе биде посветен, професионално и стручно ќе ги извршува работните обврски. Исто така изрази заложба за подигнување на јавната свест во полето на индустриската сопственост, организирајќи различни активности секаде низ државата.

Тој посочи голема надеж и посветеност во работата на Заводот, со цел да го подигнаме нивото на работата и да бидеме во тек со последните настани што се од областа на интелектуалната сопстевеност.

02.11.2020


Галерија на слики