| | Sitemap | EN | SQОдлука за избор на кандидат по Интерен оглас 02/2019

Одлука за избор на кандидат за пополнување на работно место со унапредување по пат на Интерен оглас број 02/2019. 

Објавено на: 10/12/2019. 

 

 

10.12.2019