| | Sitemap | EN | SQОдлуки за избор на кандидати по Интерен оглас 01/2019

Одлуки за избор на кандидати за пополнување на работно место со унапредување по пат на Интерен оглас број 01/2019.

 

Објавено на 19/06/2019.

 

19.06.2019