| | Sitemap | EN | SQ"25 години ДЗИС - Месец на ИС" - Тетово

 

На 17 и 18 септември продолжија активностите во рамките на кампањата "25 години ДЗИС - Месец на ИС", во Тетово. Беше организиран мини семинар за правата од ИС со претставниците на бизнис заедницата. На семинарот, беа традоначалничката на Тетово, г-ѓа Теута Арифи и државниот советник г-дин Али Асани.

Во центарот на Тетово беше поставен штанд на кој се делеше промотивен материјал и се одговараше на прашања кои беа поставени од страна на заинтересираните граѓани.

19.09.2018


Галерија на слики