| | Sitemap | EN | SQАктивности за 25 годишницата на Заводот

Државниот завод за индустриска сопственост отпочна со активности со цел да се одбележи 25 годишницата од основањето на Заводот.

По овој повод, делегација на Заводот имаше состаноци со градоначалниците на општините Струмица, г-дин Коста Јаневски, Битола г-ѓа Наташа Петровска, Струга, г-дин Рамиз Мерко, Штип г-дин Благој Бочварски и во Тетово г-ѓа Теута Арифи.

05.09.2018


Галерија на слики