| | Sitemap | EN | SQАжурирана листата на застапници

Почитувани корисници,

Ве информираме дека листата на застапници која е објавена на веб страната е ажурирана на 27 Август 2018 година, според базата на податоци за застапници на Државен завод за индустриска сопственост. 

Листата на застапници ќе биде ажурирана месечно со објавување на месечното издание на гласникот на ДЗИС. 

Ви благодариме за вашите коментари и забелешки за базата на податоци.

 

27.08.2018