| | Sitemap | EN | SQСветски ден на интелектуалната сопственост и Патент на годината 2017

worldipday

Државниот завод за индустриска сопственост на 26 април 2018 година ќе одржи прослава со цел да се одбележи Светскиот ден на интелектуалната сопственост. Во рамките на прославата ќе биде свечено доделена наградата Патент на годината 2017


Прославата ќе се одржи во хотел Солун & Спа (Центар) со почеток во 13.00 часот.

24.04.2018