| | Sitemap | EN | SQВеб странта на ДЗИС и другите е-сервиси не беа достапни поради технички проблеми

Почиувани посетители, 

Поради технички проблеми со интернет мрежата од 1 до 5 Април,2016 година, веб страната и другите е-услуги не беа достапни.

Со почит, 

ИТ тимот на ДЗИС

05.04.2016