| | Sitemap | EN | MK
Filtro sipas vitit "2014"
<h3 style="text-align: center;">"M&Euml;SONI NGA E KALUARA, KRIJONI ARDHMERIN&Euml;"</h3>
<p style="text-align: justify;">Q&euml;llimi kryesor i k&euml;tij publikimi &euml;sht&euml; t&euml; ofroj&euml; informata elementare, nuk &euml;sht&euml;&nbsp;synuar si z&euml;vend&euml;sim p&euml;r: k&euml;shillim profesional juridik. P&euml;rmendja e emrave t&euml; firmave&nbsp;dhe organizatave dhe ueb faqeve t&euml; tyre nuk p&euml;rputhet me miratimin e OBPI.</p>
ARTET DHE TË DREJTA E AUTORIT

"MËSONI NGA E KALUARA, KRIJONI ARDHMERINË" Qëllimi kryesor i këtij publikimi është të ofrojë informata elementare, nuk është synuar si zëve..

Publikuar më 29.01.2014 Shkarko
<h3 style="text-align: center;">"M&Euml;SONI NGA E KALUARA, KRIJONI ARDHM&Euml;RINE"</h3>
<p style="text-align: justify;">Q&euml;llimi kryesor i k&euml;tij publikimi &euml;sht&euml; t&euml; ofroj&euml; informata elementare, nuk &euml;sht&euml;&nbsp;synuar si z&euml;vend&euml;sim p&euml;r: k&euml;shillim profesional juridik. P&euml;rmendja e emrave t&euml; firmave&nbsp;dhe organizatave dhe ueb faqeve t&euml; tyre nuk p&euml;rputhet me miratimin e OBPI.</p>
SHPIKJE DHE PATENTË

"MËSONI NGA E KALUARA, KRIJONI ARDHMËRINE" Qëllimi kryesor i këtij publikimi është të ofrojë informata elementare, nuk është synuar si zëve..

Publikuar më 29.01.2014 Shkarko