ss
ДЗИС слави 20 години на постоње На 28-29 Ноември, 2013 ДЗИС слави 20 годинишнина. Овој јубилејен настан ќе се одржи во Скопје.

Почнува на: 28.11.2013

Завршува на: 29.11.2013

Објавено на 15.10.2013