| | Sitemap | EN | SQ
Барање за пристап до информации од јавен карактер

Во прилог ви го доставуваме Барањето за пристап до информации од јавен карактер, кое може да го симнете локално на вашиот компјутер и да го пополните со точните информации.

 


Превземи

Објавено на: 01.06.2011