| | Sitemap | EN | MK
Çfarë mund të mbrohet si dizenjo industriale? Si dizenjo industriale mund të mbrohet edhe forma e dhënë, piktura dhe vizatime nëse përbën risi dhe nuk është e njëjtë me një dizenjo tjetër industriale, të parashtruara më parë.

Publikuar më 18.09.2013