| | Sitemap | EN | MK
Lundrim Paçuku emërohet zëvendes drejtorë i ESHPI-së

Më 13 shkurt, Lundrim Paçuku merr zyrtarisht postin e zëvendësdrejtorit të Entit Shtetëror për Pronësi Industriale.

Ai theksoi se do të jetë i përkushtuar, profesionalisht dhe me profesionalizëm do t'i kryejë detyrat e punës. Ai gjithashtu theksoi përkushtimin për bashkëpunim të ndërsjellë dhe jo vetëm!

Ai vuri në dukje shpresën dhe përkushtimin e madh në punën e Entit, për të ngritur nivelin e punës dhe për të qenë të përditësuar me ngjarjet më të fundit në fushën e pronësisë intelektuale.19.02.2024


Foto galeria