| | Sitemap | EN | MK
Drejtori i ESHPI-së mirëpriti delegacionin e WIPO-s

Drejtori i Entit Shtetëror për Pronësi Industriale, Blerim Idrizi, ka zhvilluar një takim me z. Habib Asan, Drejtor i Departamentit për Vendet në Tranzicion dhe Zhvillim të Organizatës Botërore të Pronësisë Intelektuale (WIPO), më 06.12.2023. Në takim u diskutua për ecurinë e projekteve ekzistuese dhe sukseset e arritura të Ent, si dhe për mundësinë e fillimit të projekteve të reja në të ardhmen, si dhe thellimin e bashkëpunimit ekzistues të ndërsjellë.06.12.2023


Foto galeria