| | Sitemap | EN | MK
U mbajt seanca e tretë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale

Më 20 maj 2023 u mbajt seanca e tretë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale.

Në kuadër të takimit u diskutua për aktivitetet e deritanishme të organit, si dhe për aktivitetet dhe dinamikën e veprimit në veprime të koordinuara në periudhën e ardhshme.25.09.2023