| | Sitemap | EN | MK
Edicioni i 4-të i Konferencës së Ndërmjetësimit të Pronësisë Intelektuale

Më datat 19 dhe 20 tetor 2023 do të mbahet edicioni i 4-të i Konferencës së Ndërmjetësimit të Pronësisë Intelektuale.

Ky event synon të bashkojë ekspertët për të eksploruar tendencat dhe zhvillimet më të fundit në ndërmjetësimin dhe zgjidhjen alternative të mosmarrëveshjeve në fushën e pronësisë intelektuale.

Më shumë informacion rreth ngjarjes mund të gjeni në faqen e internetit kushtuar Konferencës, në këtë link: https://www.euipo.europa.eu/en/news/ip-mediation-conference-2023.

Enti Shtetëror për Pronësi Industriale i Maqedonisë së Veriut fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë për pjesëmarrje në linkun e mësipërm.18.08.2023