| | Sitemap | EN | MK
U mbajt seanca e dytë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale

Më 9 maj 2023 u mbajt seanca e dytë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale.

Në kuadër të mbledhjes u miratua procesverbali i seancës së parë, të mbajtur më 31 janar 2023, u diskutua për aktivitetet aktuale të organit, si dhe për aktivitetet dhe dinamikën e veprimit në veprime të koordinuara në periudhën e ardhshme.09.05.2023


Foto galeria