| | Sitemap | EN | MK
U mbajt seanca e 9-të e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale

Më 30 Qershor 2022 u mbajt seanca e nëntë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale. Në seancë u diskutua për aktivitetet aktuale dhe të ardhshme të organit.

Udhëheqësi Blerim Idrizi paralajmëroi organizimin e veprimeve të koordinuara në periudhën e ardhshme, me qëllim të eliminimit të parakushteve për tregtimin e mëtejshëm të produkteve të falsifikuara apo pirate, si një nga rolet e Trupit Koordinues për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale.30.06.2022