| | Sitemap | EN | MK
Njoftim - ESHPI zhvendoset në lokacion të ri

Të nderuar/a,

Ju njoftojmëse Enti Shtetëror për Pronësi Industriale nuk do të punojë sot më date 14.07.2022 nga ora 14:00-16:30 dhe nesër më datë 15.07.2022 nga ora 08:00-16:30 për arsye të zhvendosjes në lokacion të ri.

Lokacioni i ri është në këtë adresë: Garazha në Kate BEKO, rr. Dame Gruev nr. 14, 1000 Shkup.

Ditën e hënë, me date 18.07.2022 do të vazhdojmë më orarin e rregullt të punës ne lokacionin e ri.

Gjithashu gjatë ditëve në vijim web faqja, email adresa dhe shërbimet tjera online nuk do të jenë në funksion.


Ju faleminderit për mirkuptimin tuaj.

Me respekt,
Enti Shtetëror i Pronësisë Industriale14.07.2022