| | Sitemap | EN | MK
U mbajt Komiteti i 42-të Ndërqeveritar për Pronësinë Intelektuale dhe Burime Gjenetike, Njohuri Tradicionale dhe Folklor

Javën e kaluar, drejtori i ESHPI-së morri pjesë në Komitetin e 42-të Ndërqeveritar për Pronësinë Intelektuale dhe Burime Gjenetike, Njohuri Tradicionale dhe Folklor, i cili u mbajt nga 28 shkurt deri më 4 mars 2022 në Gjenevë të Zvicrës.

Gjatë qëndrimit të tij, z. Jusufi realizoi një sërë takimesh të ndryshme.

Ai u mirëprit nga ambasadorja Teuta Agai Demjaha, me ç’rast u diskutua për forcimin e bashkëpunimit midis dy institucioneve.

Gjithashtu, z. Jusufi takoi përfaqësuesit e OBPI-së (WIPO) për t’u koordinuar mbi vazhdimësinë e bashkëpunimit, si anëtare e kësaj organizate.07.03.2022


Foto galeria