| | Sitemap | EN | MK
U mbajt seanca e 6-të e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale

Më 1 mars 2022 u mbajt seanca e 6-të e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale.

Në seancë janë shqyrtuar dhe diskutuar parashtresat e dorëzuara në Inspektoratin Shtetëror të Tregut dhe në TKPI.

Gjithashtu, u diskutua edhe për aktivitete të tjera rrjedhëse të trupit koordinues.01.03.2022


Foto galeria