| | Sitemap | EN | MK
UPDATE: Shërbimi për azhurim ditor të bazave të dhënave është kthyer me sukses në funksionim

Përdorues të nderuar, 

Ju informojmë që shërmbimi për azhurim ditor të bazave për kërkim të markave tregtare dhe dizajneve industriale është kthyer me sukses në funksionim. 

Bazat e të dhënave janë azhuruar deri më 11.02.2022. 

Ndryshimet janë reflektuar me sukses edhe në bazat e të dhënave ndërkombëtare  të EUIPO-s siç janë TMview dhe DESIGNview

Ju faleminderit për durimin dhe mirëkuptimin tuaj. 

 14.02.2022