| | Sitemap | EN | MK
Shoqata Kombëtare e Shpikësve të Maqedonisë feston ditëlindjen e saj të 5 -të jubilee

Inovacioni drejton biznesin, ekonominë dhe shoqërinë, dhe bashkëpunimi i suksesshëm midis institucioneve është një motiv dhe siguri për novatorët dhe produktet e tyre.

Bashkëpunimi ynë me NAIM zgjat 5 vjet po aq sa 5 vjetori i tyre jubilar, të cilin ata e festuan kohët e fundit.

Drejtori i ESHPI-së i përgëzoi dhe u uroi vite të suksesshme, pjesëmarrje dhe çmime në panairet ndërkombëtare.16.07.2021