| | Sitemap | EN | MK
Takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Pronësisë Intelektuale

Në takimin e sotëm me Drejtorin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Pronësisë Intelektuale (WIPO), Z. Darren Tang, diskutuam për Planin e Ri Strategjik Afatmesëm të OBPI 2022 - 2026.

Gjithashtu rishikuam programin dhe buxhetin e propozuar për 2022/2023 dhe biseduam për bashkëpunimin në të ardhmen me drejtuesit e IP Zyrave dhe çështjet kryesore që ndikojnë në të ardhmen e ekosistemit global të PI.22.06.2021


Foto galeria