| | Sitemap | EN | MK
Takimi i 15-të vjetor i bashkëpunimit me shtetet anëtare të EPO-s

Takimi i 15-të Vjetor për Bashkëpunimin me Shtetet Anëtare të Organizatës Evropiane të Patentave (EPO) po mbahet sot. Takimi diskutoi ndryshimet në shumë organizata të shkaktuara nga pandemia e Covid 19. Për shkak të këtyre rrethanave të reja që Rrjeti Evropian i Patentave po ndërton një bashkëpunim të fortë për t'i kthyer këto ndryshime në mundësi të reja dhe pozitive për frymëzimin dhe mbrojtjen e produktit.11.05.2021


Foto galeria