| | Sitemap | EN | MK
125 vjetori i Entit Hungarez për Pronësi Intelektuale

Sot, Drejtori I ESHPI-së, z. Goran Gerasimovski morri pjesë në manifestimin me rastin e 125 vjetorit të themelimit të Entit Hungarez për Pronësi Intelektuale, që u organizua në Budapest, ku përveç tjerash morrën pjesë përfaqësues të OBPI, EUIPO dhe EPO.
Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme janë shtylla kurrizore e shumë ekonomive, përfshirë edhe Hungarinë. Gjatë diskutimeve në tryezën e rrumbullakët u diskutua për traditën, inovacionin dhe mbrojtjen e pronësisë intelektuale.01.03.2021


Foto galeria